maanantai 5. tammikuuta 2015

Tervetuloa Uusi Vuosi!


Uusi vuosi, päivä jolloin vanhaa jätetään taakse ja jotain uutta alkaa. Se on kuin loisi henkisesti nahkansa, uudistuisi ja kehittyisi. Vanhasta luopuminen tekee tilaa uudelle. Olemme itse asiassa koko joulukuun ajan siivonneet, valmistelleet ja valmistautuneet. Sanoisin tämän kaiken huipentuvan vuoden vaihtumiseen. Monille pakanoille Talvipäivänseisaus tai Samhain merkitsee uuden vuoden alkamista. Uusi vuoden vaihtumisen ajankohdalla ei ole varsinaisesti paikkaa vuodenpyörässä, silti se pitää sisällään melkoisesti voimaa.

Uutena vuotena tapahtuva henkinen työskentely liittyy puhdistamiseen, vaurauteen, toiveisiin ja ennustamiseen. Pirskottele siunattua vettä kotiisi, polta valkoisia kynttilöitä ja frankinsensi tai santelipuu suitsuketta. Voit rakentaa väliaikaisen perhe-, koti- tai henkilökohtaisen voimaalttarin. Alttarille voi lisätä kuvia perheenjäsenistä ja kuvia tulevan vuoden unelmista tai kirjoittaa lappusiin uuden vuoden toiveita. Avaa ulko-ovi ja toivota uusi vuosi ja uudet energiat tervetulleeksi ja anna menneen vuoden energioiden lähteä ulos.

Halusin valmistaa kotimme uutta vuotta varten ja avata oven kaikenlaisille siunauksille myös tulevana vuonna. Vaikka tämä postaus tulee vasta uuden vuoden jälkeen, voit koska tahansa puhdistaa kotisi aikansa eläneistä energioista ja houkutella onnea kotiin.

Kaikki lähtee vanhojen energioiden siivoilusta fyysisellä tasolla. Suosittelen myös valkosalvian suitsuttelua, sillä se poistaa negatiivisuutta ja puhdistaa vanhoista energioista. Tämä uutta vuotta varten valmisteleva siivous tuntuu paljon helpommalta kuin ennen joulua tehty siivous, asenne ja ajatus hommassa on jotenkin aivan eri.
Tähän maagiseen siivoukseen sopii mitä parhaiten perinteisellä hoodooreseptillä valmistettu Chinese Wash lattiapesu. Se saa kodin värähtelemään korkeammille taajuuksille ja vetää puoleensa hyvää onnea. Siivous- ja moppiveden voi myös valmistaa mäntysuovasta, hyppysellisestä suolaa, eteerisestä sitruunaöljystä tai sitruunamehusta. Mukaan voi lorauttaa tilkan etikkaakin.
Pesen kodin lattiat ulko-ovesta sisäänpäin kohti perimmäistä nurkkaa näin ollen houkutellen siunauksia kotiin. Siivouksen yhteydessä puhdistin jokaisen alttarin ja vaihdoin Jerikon Ruusuihin uudet kolikot.


Maagisessa siivouksessa pidän erityisen tärkeänä pestä rappuset, ulko- ja sisäovet ovenpielineen sekä ikkunanpielet. Likainen siivousvesi kaadetaan lopuksi takapihalle. Ulkorappusten pesuveteen sekoitin punatiilijauhetta, jottei kukaan, jolla on pahat aikeet, astuisi sisään. Suojeluöljyllä voi vielä varmistaa kaikki ikkunat ja ovet. Kutsuin lopuksi maarianheinällä taloon positiivisia energioita ja hyviä henkiä läsnäoleviksi. Rappusille vein vaurauskynttilän houkuttelemaan kaikenlaista runsautta kotiimme tulevana vuonna.


 "Tulin pyytämään, mitä tarvitsen tänä uuden vuoden yönä.
Tarjoan hyvää tahtoa ja kynttilänvaloa. 
Niin kuin minä ruokin sinua, sinä ruokit minua,
niin kuin toivon, olkoon se niin."

Yksi hyvä tulevan vuoden onneen liittyvä loitsu on Menestyksen Kruunu loitsu. Aloita kirjoittamalla toivomuspaperille perheenjäsenten nimet ja ympyröimällä heidät sanalla menestys. Voitele kultainen kynttilä Menestyksen Kruunu (Crown of Success) öljyllä ja aseta toivomuspaperi kynttiläalustan alle. Kynttilän voi ympäröidä myös laakerinlehdillä. Polta kynttilää seitsemänä perättäisenä päivänä. Seitsemäntenä päivänä se saa palaa loppuun saakka.


Uuden vuoden aattona voi polttaa myös kaksitoimista musta-valkoista kynttilää. Musta-valkoinen kynttilä sekä karkoittaa huonoa onnea ja negatiivisuutta että vetää onnea ja siunausta puoleensa. Kynttilän voi voidella kahdella eri öljyllä lausuen samalla rukouksen.
Kaksitoimista kynttilää voi polttaa muulloinkin kuin uutena vuotena, kuten täydenkuun aikaan, vuoden pimeimpänä aikana tai jos tunnet, että tarvitset kääntää ympäröivän negatiivisuuden positiiviseksi.
Näitä kynttilöitä  joita löytyy myös musta-punaisena ja musta-vihreänä. Kirjoittelen myöhemmin näistä kynttilöistä oman tekstinsä, sillä niitä tulee myyntiin LoitsuPuotiin lähitulevassa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti