torstai 27. kesäkuuta 2013

Rumpupajat Ruuhinevan Turvekammilla 2014



Ruuhineva kutsuu rummunsyntypäiville
7.-8.6.2014
(täynnä)
5.-6.7.2014
(4 paikkaa vapaana)

Viimeinen Ruuhinevalla järjestettävä kurssi ennen kesää 201521.9.2014
Sitovat ilmoittautumiset 14.9 mennessä




Kurssipaikkana toimii Kauhajoen Nummijärvellä sijaitseva Ruuhinevan Turvekammi. Rauhalliselle suoalueelle rakennetut kohteet on rakennettu luonnonmateriaaleista ja yksityiskohtia ihaillessa menee tovi.







Alueelta löytyy Turvekammi, jossa on 2 saunaa, Savukammi-savusauna, Julumetun Tupa ja Sali, Nevansaari nuotiopaikkoineen sekä puucee.







Tässä taianomaisessa paikassa tuntuu kuin aika pysähtyisi ja hiljaisuus laskee ylle. Mitä erinomaisin paikka sulkea ulkomaailma hetkeksi, sillä tässä paikassa ei ole sähköä. Kuuntele, mitä luonnonhenget sinulle kuiskivat ja ammenna suon maadoittavaa voimaa rumpuusi. Rumpunahka liotetaan suovedessä ja jätämme Suonhaltialle uhrilahjan, kun otamme vettä käyttöömme. Suoveden sanotaankin olevan Alisen vettä. Rummunvalmistukseen osallistuvat myös elementtien, ilmansuuntien, paikan ja rummun henget.
Rummun rakennamme Julumetun Salissa ja rummunteon ohella teemme rummutusmatkoja ja haemme omaa sisäistä tietoa. Illalla on mahdollisuus paistaa nuotiolla makkaraa, käydä Turvekammin saunassa ja pulahtaa suoveteen.

Toisena päivänä teemme rumpukapulan, kerromme rummun tarinan, rummutamme, syvennämme tietoutta rummusta ja puhumme muistakin rumpua sivuavista asioista, kuten pyhistä yrteistä ja pyhästä savusta, omasta voimapaikasta ja ilmansuunnista. Päivä päättyy Kiitollisuus Seremoniaan.

Vuoden 2014 kurssit Turvekammilla ovat kaksipäiväisiä (paitsi 21.9 järjestettävä), mutta voit halutessasi osallistua vain toiselle päivälle. Koska paikalla ei ole sähköä ruuanvalmistusta varten, jokainen ottaa omat eväät mukaan. Nuotiolla kiehahtaa pannukahvit. Tarvittaessa paikalla saa yöpyä, mutta oma patja ja makuupussi pitää ottaa mukaan. Parin kilometrin päästä löytyy myös Nummijärven leirintäalue ja kilometrin päässä kyläkauppa.

Kurssille mahtuu rajallinen määrä, joten varaa paikkasi ajoissa. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen viikonloppu mukavassa ja samanhenkisessä porukassa tässä ainutlaatuisessa paikassa!

Yhden päivän kurssin hinta 170€
Kahden päivän kurssin hinta 220€

Lisätietoja sielunsilmin(at)gmail.com tai 0404173250 / Johanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti